Условия за участие

.

УСЛОВИЯ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА ЗАНЯТИЯТА

 1. За записването на детето в лятната академия, се изисква капаро, което гарантира  намерението за участие. Пълната таксата за обучението може да бъде заплатена предварително по банков път или при пристигането на детето в село Марян.
 2. За децата, които ще бъдат без придружител и ще бъдат настанени съответно в База „Лъки“ в с. Долни Марян пълния пансион са капарира или заплаща изцяло предварително.
 3.  Записването приключва най-късно до 15 юни, тъй като спецификата на академията изисква подготовка на програмата за спектаклите, която се прави според участващите деца, както и изработването на необходимите за тях костюми.

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ВИДА НА ДЕТЕТО В ЗАЛАТА

 1. Детето трябва да е в удобно , чисто и съобразено със сезона облекло.
 2. Косата трябва да е прибрана (кок, опашка или плитка)
 3. Желателно е детето да има в чантичката си мокри и сухи кърпички.
 4. Деца, които са агресивни, държат се неуважително и имат грубо отношение към останалите (деца и педагози), ще бъдат помолени да не посещават заниманията.

.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕТО НА ДЕТЕТО В СПЕКТАКЛИТЕ НА АКАДЕМИЯТА

 1. Участието на детето в спектакъла  зависи от нивото на неговите постижения. Това преценяват педагозите.
 2. Дете,което не идва редовно на занимания, няма да бъде включено в изявите.
 3. За участие в спектакъла детето има нужда от туфли и палци (ако вече е танцувало с такива), балетно трико (леко розов, плътен чоропогащник), скарпини (черни, меки обувки с 2-3 см. широк ток), ластик за коса, фиби, фуркети и мрежичка за кок. За момчетата – трико, широк еластичен колан, туфли всичко в черно и бяло. Бяла риза и телесен бандаж.
 4. Организаторите на академията контактуват с фирма „Grishko” , която е специализирана в изработка на балетно облекло и аксесоари.