Семинар 2014

Balanch1

Примабалерината Диляна Никифорова
д-р по театрознание  и ДЕТСКИ БАЛЕТЕН ТЕАТЪР „КАПКА”организират:

 

ДЕТСКИ ЛЕТЕН ЛАГЕР със занимания по класически балет и характерни танци.
Преподаватели в академията ще бъдат:
Д-р Диляна Никифорова, примабалерина Софийска Опера и Балет; Дарина Бедева, примабалерина Софийска Опера и Балет; Капка Роглева, примабалерина Бургаска опера; Радул Роглев, солист Софийска Опера и Балет

Лагерът ще се проведе в периода 4-16 август 2014 г. в балканското село Марян, което се намира на 8 километра от град Елена.
Занятията ще се провеждат сутрин и следобед по 2 часа в залата на местното читалище. Лятната балетна академия предвижда да завърши семинара със спектакли на 14, 15 и 16 август съответно в с. Марян, в Елена и във Велико Търново.
За престоя и храненето на децата е предвидена база Лъки, която разполага  с 6 луксозни бунгала, в които има баня, тоалетна, топла вода, климатик и телевизия. Базата разполага с голям двор с различни атракции за деца, малък басейн с изглед към реката и планината, както и с ресторант.
За повече информация погледнете сайта www.bungalows-lucky.eu Базата разполага с професионални педагози, които да се грижат за децата, в случай, че дойдат без придружители. Предвидено е и медицинско лице, което да бъде на разположение при необходимост. Осигурен е транспорта на децата до балетната зала.
В случай, че деца и родители проявят интерес, организаторите на Лятната балетна академия са предвидили възможности за провеждане на излети в планината, обиколка на туристическите забележителности в района като: манастири, църкви, исторически паметници. Организаторите са предвидили и красиви възрожденски къщи за родителите, които биха проявили интерес да се възползват от тази възможност за селски туризъм.

За контакти:
Тел. 0887 601 700
e-mail: diliananikiforova@abv.bg
www.balletmarian.com
Моля побързайте, местата са ограничени!!!