Семинар 2013

page-1

Примабалерината
Диляна Никифорова,
Д-р по театрознание
и ДЕТСКИ БАЛЕТЕН ТЕАТЪР „КАПКА”
организират
ДЕТСКИ ЛЕТЕН ЛАГЕР
със занимания по
класически балет
и характерни танци.

Педагози: д-р Диляна Никифорова
примабалерина Национален балет – София,
Капка Роглева
примабалерина Опера Бургас и балетен педагог,
Дарина Бедева
примабалерина Национален балет – София и преподавател в НУТИ,
Радул Роглев
солист Нациолен балет – София, балетен педагог
Лагерът ще се проведе в периода 5-17 август 2013 г.
в балканското село Марян,
което се намира на 8 километра от град Елена.

Занятията ще се провеждат сутрин и следобед по 2 часа в залата на местното читалище. Лятната балетна академия предвижда да завърши семинара със спектакли на 15, 16 и 17 август съответно в
с. Марян, в Елена и във Велико Търново.
За престоя и храненето на децата е предвидена база Лъки, която разполага с 6 луксозни бунгала, в които има баня, тоалетна, топла вода, климатик и телевизия. Базата разполага с голям двор с различни атракции за деца, малък басейн с изглед към реката и планината, и ресторант.
За повече информация погледнете сайта www.bungalows-lucky.eu Базата разполага с професионални педагози, които да се грижат за децата, в случай, че дойдат без придружители. Предвидено е и медицинско лице, което да бъде на разположение при необходимост. Осигурен е транспорта на децата до балетната зала.
В случай, че деца и родители проявят интерес, организаторите на Лятната балетна академия са предвидили възможности за провеждане на излети в планината, обиколка на туристическите забележителности в района като: манастири, църкви, исторически паметници. Организаторите са предвидили и красиви възрожденски къщи за родителите, които биха проявили интерес да се възползват от тази възможност за селски туризъм.
За контакти:
Тел. 0887 601 700
0899 83 52 33
e-mail: diliananikiforova@abv.bg
Моля побързайте, местата са ограничени!!!