Нашите стаи

стая 1 – уютна стая с три легла, гардероб с огледало, автентични дървени греди на тавана и очарователни малки прозорчета, запазени от старата къща. Две от леглата са долепени и могат да се ползват като спалня, третото легло е самостоятелно. Стаята има обща баня със стая 2.

 

стая 2 – красива стая с три легла, гардероб, автентични дървени греди на тавана и голям прозорец на изток. Две от леглата са долепени, но поради вида на конструкцията имат 5см разстояние помежду си и са отделени, третото легло също е самостоятелно. Стаята има обща баня със стая 1.

стая 3 – модерна нова стая с едно двойно легло ( 140/190см), табла със скрити рафтчета и гардероб. Таванът на помещението е висок с видима дървена конструкция. Към стаята има самостоятелна баня.

 

Дневна с кухня – просторна и висока дневна подходяща за празненства, маса за хранене с 8 места, кът за сядане с мека мебел. Кухнята е оборудвана с котлони, фурна, хладилник, кафе машина за насипно кафе, тостер и посуда. Телевизорът е свързан с интернет и позволява гледане на новини, филми и др. през някои безплатни приложения.